FITCORPS PT

Training Op Maat

Persoonsgebonden Trainingsmethode
Wij vinden dat personal training meer moet zijn dan het afwerken van een paar trainingen in de week. Daarom doen onze gecertificeerde trainers net dat stapje extra om samen jouw fysieke en mentale doelstellingen te behalen. Hoe groot of klein, hoe kort of lang je wilt dat het traject is, maakt voor ons geen verschil.

En omdat de training verder gaat dan wat we in de gym doen, gaan we ook graag met je in gesprek over hoe we je daar omheen / daarbuiten kunnen helpen. Je krijgt altijd maximale inzet van ons, zodat we dat ook uit jou kunnen halen.

Personal Training
Voordelen

Maximale Inzet om Jouw Doelstellingen te behalen
Krijgt Kennis mee over je Eigen Lichaam
Ondersteuning Binnen & Buiten de Gym
Personal Training

Personal Training

trainingsprogramma op maat
  • Sporttraject op maat (o.b.v. effectiviteit)
  • Mentale coaching en begeleiding
  • Persoonlijk voedingsadvies

Vanaf €30,- per les/1 Days

DIRECT INSCHRIJVEN

 

 

 

Testimonials


"Na een aantal jaar niet meer gesport te hebben en flink wat kilo's aan gekomen te  zijn wilde ik de draad weer oppakken en was ik op zoek naar een fijne personal trainer die bij mij het plezier in het sporten terug kon brengen. Het direct een op een trainen zorgt er bij mij voor dat ik net iets harder train zonder dat ik daar een druk bij voel. Hierdoor heb ik mijn plezier in het sporten hervonden en al verschillende doelen behaald. Doordat de trainingen altijd gevarieerd zijn en ook leuke spelelementen bevatten train ik nu al 2 jaar met plezier samen met Jonathan/fircorps en ben ik zeker van plan dat te blijven doen"
 Kinjo
Kinjo Horeca Ondernemer

 

"In de 3 maanden PT met Jonathan heb ik leren sporten en vooral geleerd plezier te hebben in sporten. Ik weet nu precies wat goed werkt voor mij en mijn lichaam en hoe ik sport en voeding in kan zetten om het maximale uit mezelf te halen. Dankzij deze kennis is het mij ook gelukt om ook na onze trainingsperiode van 3 maanden, mezelf nog steeds uit te dagen en fitter te blijven worden. Ik heb dankzij de PT’s weer plezier in sporten. Ik voel me fitter, ben slanker en heb meer zelfvertrouwen!"
 Laura
Laura Copywriter

 

"Een klein jaar train ik nu met jonathan/fitcorps. Basis technieken en oefeningen die ik de rest van mij leven kan gebruiken om fit te blijven zitten er nu in. Ik weet nu wat mijn lichaam kan en waar mijn grenzen liggen. Maar die grenzen worden elke les wel weer opgezocht. Wie weet waar ik nog toe in staat ben. Bij jonathan /fitcorps zeer zeker tot veel.

"
 Maarten
Maarten Ondernemer