Onze Waarden

Persoonlijk

Werk aan je eigen doelstellingen en krijg de begeleiding van een professionele trainer de je daarbij ondersteund op fysiek en mentaal vlak.

Sociaal

We zien je niet als een een nummertje. Het bouwen en onderhouden van relaties staan bij ons hoog in het vaandel. Onze trainers zijn er voor je om je ook in je dagelijks leven te stimuleren en informeren! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen!

Laagdrempelig

Sporten bij FITCORPS doe je op je eigen fitness niveau. het is een goede mix van plezier en resultaat om makkelijk in de gezonde buitenlucht in conditie te komen.

Effectief

In 1 uur besteden we tijd om te werken aan je kracht-uithoudingsvermogen. we starten met een warming up, vervolgens geven we aandacht aan jouw grote spiergroepen en zorgen ervoor dat je na de cooling down met een voldaan gevoel de training hebt afgesloten.

Samen

Alleen sporten kan soms demotiverend werken. Vooral als je niet echt weet wat je aan het doen bent. Daarom sport je bij de bootcamps van FITCORPS voor 50% samen! sport met je maatje of ontmoet nieuwe mensen, stap uit je vertrouwde omgeving en verleg samen grenzen!

Jij staat bij ons in het middelpunt. Dat betekent dat alles wat we doen begint bij jou, wij luisteren daarnaar, shapen het geheel en maken de vertaling naar een plan. We doen niks zonder idee, maar niks is in cement gegoten. Dat kan naar ons idee ook niet, omdat iedereen anders is en juist dat maakt het werken met mensen leuk. Dat moet zo blijven.

We bestaan uit een leuk en uiteraard sportief team van trainers en managementleden. Samen denken we voortdurend na hoe we onze diensten nog beter op jou kunnen afstemmen. Of het nou over bootcamps, personal training of corporate fitness gaat, ook jouw input is daarvoor belangrijk. Schrik dus niet als jouw trainer ineens erg geïnteresseerd is in jouw ervaringen bij onze trainingen.

Bekijk Onze Lessen & Tarieven