FITCORPS Bootcamps Westerpark

Sporten in groepsverband

Spierversterkende Trainingmethode
De bootcamps van FITCORPS zijn anders, letterlijk anders. Want elke training krijg je weer net iets andere oefeningen. Waarom? Om je scherp te houden en je spieren niet te laten ‘wennen’ aan de oefeningen en je dus elke training opnieuw de uitdaging te krijgen die jij en je spieren verdiend.

Onze bootcamps hebben wat weg van High Intensity Training (HITT). Zo werken we in een uur aan het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen én de opbouw van je kracht. Omdat we het belangrijk vinden dat de bootcamp groep ook echt een groep is, voer je de oefeningen ook in duo’s uit.

Bootcamp
Voordelen

Verbetert weerstand en meer energie
Lekkerder in je vel
Verbetert je sportprestaties
Bootcamp

Bootcamp

wekelijks trainingsprogramma
 • Train op eigen lichaamsgewicht
 • Train individueel en in duo’s
 • Train al je spiergroepen

Vanaf €5,- per les/1 Days

DIRECT INSCHRIJVEN

Rooster

 • Time
 • Monday
 • Tuesday
 • Wednesday
 • Thursday
 • Friday
 • Saturday
 • Sunday

 

 

Testimonials


"Naast een uurtje afzien, moet sporten voor mij ook leuk zijn. Dit zijn twee aspecten wat in elke les van Fitcorps terugkomt. Jonathan zorgt elke week voor een leuke, uitdagende les met vernieuwende oefeningen. Door een goede mix van klassikale- en circuit trainingen, is de les voor iedereen toegankelijk. Het gaat in de lessen om hoe vaak je de opdracht kan doen in een bepaalde tijd, in plaats van hoe snel je het kan. Elke maand merk ik aan mijzelf dat ik hoger spring, diepere push ups maak en steeds weer met plezier naar de les ga. Dit komt ook mede door de persoonlijke aandacht die je krijgt voor, tijdens en na de lessen. Jonathan is een betrokken trainer die ook voor elke vraag en/of blessure een gepaste oplossing/antwoord weet. Je gaat met een glimlach heen, en je komt met een grotere glimlach (en een bezweet voorhoofd) weer thuis. Wees niet bang voor sporten in de buitenlucht, Jonathan past de les ook aan het weer aan!

Wil je een leuke, zware, afwisselende en motiverende workout? Twijfel dan geen seconde meer en meld je aan voor Fitcorps!

"
 Julie
Julie Event Manager

 

"Jonathan is een zeer betrokken en gedreven trainer. Zijn enthousiasme neemt hij altijd mee naar de bootcamps waardoor hij ons motiveert om harder te trainen. Elke training is anders en gevarieerd en er is veel persoonlijke aandacht met het oog op de juiste houding en techniek. Dankzij Jon ben ik fitter en heb ik meer energie dan ooit!"
 Sophie
Sophie Ergotherapeut

 

"Na een aantal weken de bootcamp lessen op woensdag en zaterdag gevolgd te hebben, merk ik zeker progressie op het gebied van uithoudingsvermogen en flexibiliteit. De goede begeleiding zorgt ook voor een fijne sfeer!"
 Joey
Joey Designer BALR

 

"Bij FITCORPS is geen enkele bootcamp/kickboks les hetzelfde. De variëteit in lessen zorgen niet alleen voor een goede conditie maar focust zich ook op de spiergroepen. Een aanrader voor iedereen!"
 Jelena
Jelena Business Analyst